3 February 2013

Om hvorfor venstrefløjen aldrig vil undskylde for masseindvandringen


Ganske kort, hvis folket i for store tal kan klare sig selv og har det godt, ja så mangler venstrefløjen afgørende vælgergrundlag. Hva gør man så? Jo, man kan importere klienter, der er så forkomne og svage at de vil elske en stærk stat, der er parat til at sørge for det hele. 

I mine øjne den vigtigste årsag til at Danmark m/mange andre velfungerende vesteuropæiske lande i de sidste 20-30 år er blevet oversvømmet med fattige immigranter.

Venstrefløjen var i alvorlige problemer på grund af succesen fra landenes egne borgere. 

Derudover er masseindvandringen genial til at splitte højrefløjen i de korrekte og resten, der ganske simplet kan gøres ikke-stuerene ved at blive benævnt racister, hvis de ikke klapper tilstrækkeligt i hænderne over dette kollektive nationale selvmordsforsøg. 

Endvidere manglede venstrefløjen et projekt, der kunne svinge dem op på en høj moralsk hest, uden at være afhængig af usikkerheden om grønne visoners vederhæftighed

Venstrefløjen havde ikke gjort sig tanker om de økonomiske implikationer af masseindvandringen, men krydsede blot fingre (svarende til deres generelle økonomisk/politikiske overvejelser). 

Nu hvor samtlige europæiske lande segner under de voldsomme økonomiske omkostninger denne import har medført, får vi så et undskyld?

Det skal du ikke regne med.

Multikultur-projektet har erstattet Poul Nyrup Rasmussens sammenhængskraft, og er venstrefløjens eliteprojekt og gør venstrefløjen til bedre mennesker end andre. Uanset om man tilfældigvis ødelægger en stat eller 10. 

No comments:

Post a Comment